dilluns, 28 de maig del 2012

DIA ESPECIAL, PER A UNA PERSONA ESPECIAL

Hola a tots i a totes, avui es l'aniversari de la meva cosina, i aquesta entrada es per dedicar-li un bon dia i donar-li les felicitats, començo:
Avui, fas catorze anys, i els tretze queden enrera, tens que pensar en el futur, i, espero que t'ho passis molt bè, perquè pensa que, l'aniversari per a fer aquest pas, només es fa una vegada a la vida.
Penso que no tens que pensar en coses dolentes perquè en aquest dia com avui, tens que saber, que t'estimo, com a cosina, encara que en realitat, no ho siguis, per a mi ho ets.
QUE T'HO PASIS MOLT BE, COSINA

FELICITATS!!!!!





divendres, 25 de maig del 2012

El guantanam animal sota el zoo de Barcelona



Gàbies fosques, humides i fredes on tot és ciment, reixes i lliteres metàl · liques amb òxid ... és on viuen animals que mai han vist a l'exterior del zoo i es desconeix la seva destinació.

Aquest és el panorama que descobreixen les imatges de les instal · lacions ubicades al soterrani del zoo de Barcelona, presentades per l'Associació Animalista Allibera! i la Fundació Franz Weber, un material enviat de forma anònima a aquestes entitats.

"Enclaustrats en els soterranis la major part de la seva vida, només surten a les instal · lacions exteriors quan el zoo està obert al públic, encara que alguns fins i tot no surten mai. Els animals passen almenys 15 hores diàries sota terra", denuncien.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6vzDJqyENdzjelNEqC66C-UVYe4ASCrjCCU8-gOoMb9JQEQjqXt8tRHu5hwNYoit1VUuYlKBUfuTKqNQ06Rad3HBvcMR76xQw_Af7KQWyzNHGauKVesGwAYIrdeCIhreHutePdxCj7Pj0/s1600/bcn.zoo.jirafas.jpg

Les imatges revelen l'existència d'una cria de tapir amb un problema genètic en un ull a la qual mai s'ha vist en exhibició a l'aire lliure. També s'observa un exemplar de jaguar cec que demostra estrès, un ós que es resisteix a entrar al soterrani, girafes amuntegades en gàbies en les quals no poden pràcticament moure's, hienes dormint en gàbies similars a les de les gosseres, mandrils i diversos primats en gàbies greixoses ...

Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament ha anunciat una despesa de 25 milions d'euros per canviar el decorat exterior del zoo, unes reformes que, a criteri de les organitzacions denunciants, són només un " rentat de cara".

divendres, 18 de maig del 2012

Steve Jobs volia un iCar

El creador dels populars iPhone i iPad, Steve Jobs, tenia entre els seus projectes desenvolupar l'ICAR, un ambiciós automòbil fidel al disseny d'Apple, segons va confirmar Mickey Drexler, membre del consell d'administració de la companyia, va publicar avui la pàgina especialitzada en tecnologia CNET.

Drexler va fer aquestes declaracions en les conferències "Innovation Uncensored" organitzades a Nova York per l'empresa Fast Company, que va distribuir un vídeo amb els moments destacats de la intervenció de l'executiu d'Apple.

El directiu d'Apple, però, va assenyalar que el difunt Jobs no va tenir temps per fer aquest projecte de vehicle que, segons ell, d'haver-se convertit en realitat hauria copat "probablement el 50 per cent del mercat".

 

divendres, 11 de maig del 2012

Internet explorer 9 a la Xbox 360

Microsoft pensa satisfer una de les principals mancances del seu sistema d'entreteniment domèstic: la manca de navegador web en Xbox 360.

Internet Explorer arribaria a Xbox 360 en els propers mesos. No només a través de gestos, també ordres vocals, tal com passa actualment amb les cerques de contingut multimèdia a través de Bing.

Això sí, el sensor per moviment no seria obligatori: l'usuari també podrà navegar comandament a la mà, utilitzant un teclat virtual o físic.

No hi ha data de llançament per l'internet explorer 9 en Xbox 360.


dijous, 10 de maig del 2012

PS4

Mentre que la PS3 té encara els seus millors dies per davant, Sony no vol adormir i ja està posant en marxa els plans per a la futura PS4. I això que encara hem de veure el que és capaç de donar de si la PS3, perquè Sony afirma que els jocs que hi ha actualment al mercat no han posat a funcionar a la PS3 a la seva màxima capacitat.

Però és clar, la intensa competència en el vertiginós món dels videojocs fa que Sony pensi ja en la PS4. I cada vegada està més a prop

Quan pensem en la PS4 hem de fer-nos la següent pregunta: Quina serà la data de llançament? Quan podrem gaudir de la PS4? Encara Sony no ha publicat cap informació sobre la data de llançament de la PS4, hi ha rumors que veurà la llum a finals de 2012

dimarts, 8 de maig del 2012

La independència catalana, per què?

Hola a tots i a totes, avu us parlaré de la independència catalana, els pros i els contres, i la meva opinió.
Jo estic en el bàndol dels espanyolistes, no m'agradaria que Catalunya es fes independent. Sí, és possible que Espanya tingui les seves coses dolentes, però el que farem separant Catalunya d'Espanya, és separar dues cultures que, per a mi, són una.
Marcaré els pros de color verd, els contres de color vermell, i la meva opinió, taronja.
Aquesta idea dels colors la vaig treuure d'una amiga meva, mireu el seu blog:
Pros:
  • Si Catalunya es fes independent, els impostos que paguem els catalans, es quedarien a Catalunya.
  • Les decicions es pendrien a Catalunya.
  • Catalunya formaria part de les nacions unides, i seria més coneguda arreu del món.
  • El Català no estaria amenaçat.


Contres:
  • L'entrada a la Unió Europea no estaria assegurada.
  • Catalunya no tindria exèrcit.
  • El Barça jugaria a la lliga catalana.
  • Potser perdríem negocis i relacions comercials amb la resta d'Espanya.  


La meva opinió:

Jo opino que estem bé com estem, i no s'ha de parlar més.


 Gràcies i fins la propera!!!

dimarts, 1 de maig del 2012

Cançó

Hola a tots i a totes, aquesta es una cançó que a mi m'agrada molt, escolteu-la!!!!

divendres, 27 d’abril del 2012

Un món futuristic

Hola a tots i a totes, avui us parlarè de la meva idea d'un món futuristic, amb tot de millores, peró tambe pros i contres, tot s'ha de dir., començo:
Una idea d'un món futuristic, per a mi, jo el veig amb coches voladors, cines amb una realitat virtual, o sigui, que et poses unes ulleres i es com si estiguessis en l'escenari de la pel·licla que has escollit, vivin l'aventura, unes cintes transportadores, com les que hi ha als aeroports, posades per tot el carrer, que et transporten per la ciutat, o pel poble, o per on sigui.
Els contres són que la contaminació destruiria el planeta.

PD:Jo crec que el món s'acabarà el 21 de Desembre de 2012, i no veurem, el món futuristic, però com es diu :
''Para personas, colores'', o algu aixi.



dimarts, 24 d’abril del 2012

La custòdia dels fills, a qui pertany?

Hola a tots i a totes, avui us volia donar les gràcies a tota la gent russa que ha mirat el meu blog, a la gent alemanya, i als estadouninencs; segons les gràfiques. Moltes gràcies i començo:

En relació a la custòdia dels fills d'una parella que se separa, jo crec que el jutge no ha de decidir, ja que no coneix molt bé a la família. Ho haurien de decidir els pares, ja que són ells els que han pres la decició del divorci o la separació. Tampoc s'ha de dir que el que decideixin els pares sigui el millor per als seus fills, per exemple, si els pares decideixen que el fill estigui una setmana amb un, i una setmana amb l'altre, el fill podria acabar marejat.        
Ara hi ha una nova opció que consisteix
que el fill no es mogui, ell es queda a casa i són
els pares els que es mouen. Aquesta nova
opció fa poc que va sortir i no s'utilitza molt
encara. Jo crec que s'hauria d'establir un ritme no molt excessiu, però tampoc molt curt. No posaràs que a cada mes se'n vagi a casa del seu respectiu pare/mare, però tampoc diràs que cada 3 dies se'n vagi. Un termini de 2 semanes estaria be, però encara seria millor que, directament, no es separin, que, actualment, hi ha molta gent buscant una persona a la qual estimar i confiar en ella/ell.

A l'establir una separació, no sols es fan mal els pares, dient-se coses que ni ells saben el que diuen, sinó que també fan mal al fill, ell també ho passa malament.


Gràcies i fins una altra. Ara he posat una nova cosa per aquí al costat         --------->
amb la qual es pot traduir la pagina. Gràcies!!

dijous, 19 d’abril del 2012

Top 10

Hola a tots i a totes, avui, aquesta entrada no es una redacció com moltes vegades, sino que parlarè de el top 10 de diferents temes.

Música:
1-We are young------------------------------------------fun. Featuring Janelle Monae
2-Somebody That I Used To Know----------------------Gotye Featuring Kimbra
3-Glad You Came----------------------------------------The Wanted
4-What Makes You Beautiful-----------------------------One Direction
5-Boyfriend-----------------------------------------------Justin Bieber
6-Starships------------------------------------------------Nicki Minaj
7-Wild Ones----------------------------------------------Flo Rida Ft Sia
8- (Stronger) What Doesn't Kill You----------------------Kelly Clarkson
9-Part Of Me---------------------------------------------Katy Perry
10-Call Me Maybe---------------------------------------Carly Rae Jepsen



Pel·licules:
1-Lo que el Viento se Llevo
2-Citizen Kane
3-Casablanca
4-Sucedio Una Noche
5-Las Uvas de la Ira
6-North by Northwest
7-La Diligencia
8-Con Faldas y lo Loco
9-Cantando bajo la Lluvia
10-El Halcon Maltes




100 coses que no sabem:











dimarts, 17 d’abril del 2012

Les Noves Tecnologies

Hola a tots i a totes, avui us parlaré de les noves tecnologies, el perquè sòn tan importants per a nosaltres, perquè hi ha gent que està ''enganxada a la xarxa'', començo.

Les noves tecnologies s'han fet una eina indispensable per a pasar el dia a dia, sigui per a treballar, per a parlar amb algú llunyá, o simplement per mirar si hi ha entrades per anar al cine per la tarda; hi ha diferents maneres de fer-ho, peró la més utilitzada es l'ordinador.
L'ordinador es una eina que ens permet obtenir molta informació en un sol clic, de manera que hi ha mil i mil pagines web amb moltissima informació.
Hi ha un terme al que sel's hi diu a les persones que estàn tot al dia a l'ordinador, sel's hi diu que estan ''enganxats a la xarxa'' . No poden ni anar a menjar, ni anar al lavabo, ni fer res de res.







divendres, 13 d’abril del 2012

Titanic i els seus 100 anys de vida

Hola a tots i a totes, avui hos parlarè del titànic, començo:

Aquesta setmana el vaixell més famosos del món torna a ser notícia. I és que el Titanic compleix 100 anys que va sortir direcció a Nova York. Va ser el 10 d'abril de 1912, des del port de Southampton al Regne Unit. El que era un fet històric per ser el primer luxós transatlàntic a creuar l'oceà Atlàntic, passaria a la història perquè 4 dies més tard s'enfonsaria en les seves profunditats.

Lamentablement poc abans de les dotze de la nit del 14 d'abril, el Titanic, va xocar contra un iceberg a les gèlides aigües de l'Atlàntic Nord. Per desgràcia, a pesar de que els seus constructors deien que el vaixell era indestructible, no el van equipar per a aquesta emergència, per això és que no comptava amb bots i salvavides per a tots els tripulants. Dues hores més tard, el 15 d'abril el vaixell va submergir-se en les aigües de l'Atlàntic deixant així a més de 1.500 persones sense vida i 700 supervivents. El primer viatge del Titanic era l'últim del capità Edward John Smith qui, als seus 62 anys d'edat, semblava estar a punt per retirar-se. Tant ell com l'amo del vaixell, J. Bruce Ismay.


dimarts, 10 d’abril del 2012

La discriminació

Hola a tots i a totes, avui hos parlarè de la discriminació, concretament de la discriminació per raça.
Molta gent diu; mira aquest negre, torna al teu païs! Jo crec que totes les persones sóm iguals, ja que tots som humans.
Penseu que aquelles persones estan molt necessitades, són pobres i cada dos per tres pensen en nosaltres i, penseu tambè, que aquelles persones tenen que recorrer molts kilometres per agafar aigua, i no es ni potable.
Aqui hos deixo un video per que recapaciteu si estem fent be discriminant a aquelles persones que, dia a dia, ens necessiten.



Ara que ya heu vist el video, comenteu dient que opineu i que penseu sobre el racisme, gracies.

dijous, 8 de març del 2012

Al moment just

Hoola a tots i a totes, com se que a molts de vosaltres no hos agrada llegir molt, ara hos ensenyarè algunes fotografies fetes al moment just.








































La vida a altres planetes

A uns 20 Anys Llum de la Terra, en la Constel · lació de Lliura, Acaba de descobrir-El Primer exoplaneta Que presentació Característiques Bàsiques Per Ser habitable. El Troballa, Publicat en Diari Avui Astrophysical Journal, ha sigut Realitzat per astrònoms de la Universitat de Califòrnia a Santa Cruz (UCSC) i de l'Institut Carnegie de Washington d'(EUA).
Crec, que donada la quantitat d'exoplanetes que estem descobrint amb facilitat, i tenint en compte l'avanç de la ciència, que ens anem a topar amb alguna civilització extraterrestre en els pròxims 50 anys.







dimecres, 7 de març del 2012

Animals desconeguts i curiositats

Hola de nou a tots i a totes, avui us parlaré sobre els animals més estranys que es coneixen. Aquest tema m'interessa perquè a  mi m'agraden molt les curiositats, i els animals estranys ho són. En general m'agraden molt els animals en si, m'agrada tot el que estigui relacionat amb les ciències naturals. Començo ja a parlar d'alguns animals curiosos i poc coneguts. He trobat informació i imatges d'aquests animals navegant per Internet i mirant algun llibre que tinc a casa.




El Cranc ieti, es una espècie de cranc que té les potes peludes, i el cos no, mesura uns 15 centimetres, sería una cosa així mes o menys:


_________________________________________________________________________

Aquest animal té uns ulls extremadament reduïts als que els manca pigment, es pensa que són cecs. Crec que són uns animals molt simpàtics, sel's veu curiosos.










El Cálao trompeter, es un tipus d'au que habita a África, des de Kenia fins Mozambique y Sudáfrica, i no es coneixen subespècies, no es molt conneguda, quan es adult, medeix entre 58 i 65 cm de llarg.

Penso que si aquest animal et piques amb el bec en qualsevol moment, et faría molt de mal, també sembla que tingui molt bona vista






El gat Americant curl, és un gat que provè dels Estats Units i que als 8 o 10 dies de vida se li comencen a curbar les orelles. El veig com si fos un gat qualsevol, la unica cosa que es especial, són les orelles, deu ser per algun encreuament de races, o una cosa semblant.





El Tauró cíclop, es una espècie de tauró que, només te un ull. A mi em donaría una mica de ''repelús'', estar nadant al mar, tranquilament, i notar una cosa als meus peus...


El Cargol gegant, es una espècie de cargol amb la closca acabada en punta, i mesura més o menys com la ma d'una persona adulta. Sembla una mutació de pel·licula!




El Peix tigre, es una espècie de piranya de dos metres de llargada i que neda molt ràpid. Aquest peix va sortir a un programa que es diu ''monstruos de rio'' a ''discovery MAX''. Si et trobes aquesta piraña pel riu, i et clavés les dents a la cama...A més, no té llengua!



dimarts, 6 de març del 2012

Concurs!!!

Aqui teniu la següent:

Quanta terra hi haurà en un forat de trenta centímetres de llarg per trenta d'ample i trenta de profunditat?

dilluns, 5 de març del 2012

Concurs!!!

Aqui va la quarta!!!, enrecordeu-vos que les anire treient eh... , però aquest es molt dificil, i ni jo se la resposta, comenteu si la sabeu...ANIMS

Einstein va dir que el 98% de la població mundial no seria capaç de resoldre'l, ¿estàs tu entre el 2% d'afortunats amb capacitat de resoldre la seva endevinalla?

L'endevinalla diu així:

Tenim 5 cases de cinc colors diferents i en cadascuna d'elles viu una persona d'una nacionalitat diferent.
Cada un dels amos beu una beguda diferent, fuma una marca de cigarrets diferent i té una mascota diferent.

Tenim les següents claus:

- El britànic viu a la casa vermella
- El suec té un gos.
- El danès pren te
- La casa verda és a l'esquerra de la blanca.
- El propietari de la casa verda pren cafè
- La persona que fuma Pall Mall té un ocell
- El propietari de la casa groga fuma Dunhill
- Qui viu a la casa del centre pren llet.
- El noruec viu a la primera casa
- La persona que fuma Brends viu al costat de la que té un gat.
- La persona que té un cavall viu al costat de la que fuma Dunhill
- El que fuma Bluemasters beu cervesa
- L'alemany fuma Prince
- El noruec viu al costat de la casa blava.
- El que fuma Brends té un veí que pren aigua.

I per últim la pregunta:

Qui és l'amo del peixet?






divendres, 2 de març del 2012

A pensar

Hoa de nou a tots i a totes, aquesta entrada es perquè vosaltres, els lectors, comenteu en aquesta entrada dient-me temes dels quals puc escriure.


GRACIES!!


Algunes curiositats...

Hola de nou, avui hos explicare algunes curiositats que a mi em van fascinar, aqui van:


1. El temps d'espera mig fins que ens dormim és de set minuts. 

2. Els CD van ser dissenyats per rebre 74 minuts de música perquè aquesta és la durada de la Novena Simfonia de Bethoven. 

3. Abans del 1800, les sabates per al peu esquerre i dret eren iguals.

4. L'encenedor es va inventar abans que els llumins. 

5. Walt Disney tenia por als ratolins. 

6. Al llarg de la nostra vida, i durant les nits, cada humà es menja una mitjana de 8 aranyes. 

7. Els còmics de l'ànec Donald es van prohibir a Finlàndia perquè no portava pantalons.

 8. Les dones parpellegen gairebé dues vegades més que els homes. 

9. A la Xina hi ha més angloparlants que als Estats Units. 

10. Sabies que comparteixes la teva data d'aniversari amb almenys altres 9 milions de persones al món? 

11. Leonardo da Vinci va inventar les tisores. 

12. Només una de cada dues mil milions de persones arriba ao sobrepassa els 116 anys d'edat. 

13. El cacauet és un dels ingredients de la dinamita. 

14. Com a mitjana, la mà esquerra realitza el 56% del treball quan s'escriu a màquina. 

15. Al món hi ha més pollastres que persones. 

16. Els repel · lents de mosquits no repel · leixen. Et oculten. El esprai bloqueja els censors del mosquit per tant ells no saben que aquestes aquí. 

17. Cap tros de paper pot ser plegat a la meitat més de 7 vegades. 

18. Els rucs maten més gent anualment que els accidents aeris. 

19. Cremes més calories dormint que mirant televisió. 

20. El roure no produeix glans fins que té 50 anys o més. 

21. El rei de cors és l'únic rei sense bigotis. 

22. La distància d'ales del Boeing 747 Jumbo és més llarga que el vol del primer avió dels germans Wright. 

23. És possible fer pujar una vaca per les escales, però no baixar-la. 

24. De mitjana, 100 persones moren ofegats a l'any amb bolígrafs. 

25. És físicament impossible llepar-se el propi colze. 

26. La guerra més curta de la història va tenir lloc entre Zanzibar i Anglaterra el 1896. Zanzíbar es va rendir als 38 minuts. 

27. La cadira elèctrica va ser inventada per un dentista. 

28. Febrer de 1865 és l'únic mes en els registres històrics que no va tenir cap lluna plena. 

29. Si crides durant vuit anys, set mesos i sis dies, hauràs produït suficient energia sonora com per escalfar una tassa de cafè. 

30. Una libèl · lula viu aproximadament 24 hores.

 31. La memòria d'un peix daurat és de tres segons.

 32. A Anglaterra, al President de la Cambra no se li permet parlar. 

33. El nom de Oz, usat en "El mag d'Oz" se li va ocórrer al seu autor Frank Baum quan en el seu despatx va contemplar el segon tom de la seva enciclopèdia, AN i OZ. 

34. Una pilota de golf oficial té 336 foradets. 

35. La manera més fàcil de diferenciar un animal carnívor d'un herbívor és pels seus ulls. Els carnívors (gossos, lleons) els tenen al capdavant del cap, cosa que els facilita localitzar el seu aliment. Els herbívors els tenen als costats de la mateixa (aus, conills), cosa que els ajuda a detectar l'aproximació d'un possible depredador. 

36. Una persona parpelleja aproximadament 25 mil vegades per setmana.37. El material més resistent creat per la naturalesa és la tela d'Aranya. 

38. 15% de les dones americanes s'envien flors a elles mateixes en el dia dels enamorats.39. La filla de Shakespeare era analfabeta. 

40. La girafa és l'únic mamífer que no produeix cap so. 

41. Einstein mai va ser un bon alumne, i tot parlava malament als 9 anys, els seus pares creien que era retardat mental.


dimarts, 28 de febrer del 2012

Xarxes socials

Les xarxes socials ens han canviat la vida, no se si a millor o a pitjor, però ens la ha canviat, crec que es una millora per a la majoria de persones, perquè ens ajuda a estar en contacte amb persones que estan lluny, aquest es un dels aspectes positius que, en ell, en té un d'aspecte negatiu, que és que les persones et poden enganyar facilment, ya que una persona que no coneixes, aquella persona pot agafar les fotos d'un dels teus amics, es fa un facebook fals, et parla, et diu que quedeu, per exemple, a la plaça del teu poble a tal hora, i quan vas allà, et trobes a una persona, que et segresta.
Us diré una anecdota, una nena, va posar a seu facebook que faria una festa d'aniversari a casa seva, però no va posar ''privat'', va posar ''públic''; aleshores, el dia de la seva festa, se li van presentar mes de 1000 persones davant de casa seva, va tenir que intervenir la policia.
Això són coses dolentes, punts negatius; ara parlem dels punts positius, com ara, el poder comunicarte amb els teus amics, o poder ensenyar a tothom com t'ho has pasat aquest cap de setmana, etc...





divendres, 24 de febrer del 2012

les 7 profecies mayes


Hola de nou a tots i a totes, avui us parlaré de la fi del món que està prevista pel dia 21 de desembre de 2012, pels maies. Els maies eren molt intel·ligents, perquè entre moltes altres coses, van crear infraestructures per a canalitzar l'aigua, i van crear 7 profecies, que són les següents:


1-La primera és la que molta gent coneix, que els maies diuen que el món s'acabara el 21 de desembre de 2012, encara que no sabem si és certa o no.

2-La segona és la de l'eclipsi de sol de l'11 d'agost de 1999: aquell dia vam veure com un anell de foc es retallava contra el cel. Va ser un eclipsi sense precedents en la història.

3-La tercera profecia maia diu que una onada de calor augmentarà la temperatura del planeta, produint canvis climatològics, geològics i socials en una magnitud sense precedents, i a una velocitat sorprenent.


4-La quarta profecia diu que a conseqüència de l'augment de la temperatura causat per la conducta antiecològica de l'home i una major activitat del sol, es provocarà un desglaç en els pols (ja hi va haver el desprendiment d'un bloc de gel polar de la grandària del territori de l'estat de Tlaxcala ubicat a Mexic).

5-Aquesta profecia ens diu que tots els sistemes basats en la por sobre el que es fonamenta la nostra civilització es transformaran simultàniament amb el planeta i l'home per donar pas a una nova realitat d'harmonia, l'home està convençut que l'Univers existeix només per a ell, que la humanitat és l'única expressió de vida intel · ligent, i per això actua com un depredador del que existeix.

6-Diu que en els propers anys apareixerà un cometa la trajectòria del qual posarà en perill l'existència de l'home.

7-Aquesta profecia maia ens parla del moment en què el sistema solar en el seu gir cíclic surt de la nit per entrar en l'alba de la galàxia, diu que els 13 anys que van des del 1999 al 2012 la llum emesa des de la galàxia sincronitza a tots els éssers vius i els permet accedir voluntàriament a una transformació interna que produeix noves realitats.







dimarts, 21 de febrer del 2012

El món seria millor si...

Hola de nou a tots i a totes, avui hos parlaré de com m'agradaria que fos el món, doncs començo:
Per començar, m'agradaria agrair a tota la gent que fa possible que aquest món no se'n vagi a la merda, parlant clarament, perquè si no fos per aquelles persones, ara no sé on estariem, ni què estariem fent en aquest món.
Jo crec que contaminem massa. Hi ha un excés de fàbriques i de fums, i no seria així si tots i cadascú de nosaltres poses el seu granet de sorra, per dir-ho d'alguna manera, i col·laborar per a viure en un món millor.
Una altre cosa que m'agradaria millorar en aquest món es el terme de països pobres i rics, jo ho definiria com dos germans, tenen que compartir, però un es mes gran que l'altre, però els dos són nens, un d'ells no vol compartir, però l'altre necessita el que l'altre no li vol deixar; ara mireu-ho com si cada un dels dos germans fossin els països, i el que un no vol compartir, fossin els diners, o els aliments, una cosa tan necessaria per a viure, i que alguns països no tenen.
Comenteu dient-me la vostra opinió.
Gràcies.


divendres, 17 de febrer del 2012

El masclisme

Hola de nou a tots i a totes, avui hos parlaré del masclsme.
Què és; doncs consisteix en un conjunt d'idees, actituds i pràctiques sexistes del home sobre la dona. El masclisme creu que l'home és superior a la dona.Som bastant masclistes, no tots, nomès algunes persones i algunes sèries, com per exemple, ''american dad'', que consti que no estic criticant res ni a ningú, però crec que molta gent es mascliste, no estic dient que vosaltres ho sigueu, però la gent son masclistes, crec, que per culpa de que es senten inferiors, i tenen  que menysprear a els altres.
Homes i dones som completament iguals, venim del mateix lloc, i hauriem de tenir els mateixos drets.
Comenteu dient-me la vostra opinió.



dimecres, 15 de febrer del 2012

Que opina la gent sobre el heavy metal?

Hola de nou, avui hos parlarè sobre el que opina la gent sobre el heavy metal, jo opino que es un tipus diferent  de música que pot definir molts sentiments a la vegada, i que per molt satanàs que hi hagi, sempre els artistes tenen un passat.
Tinc un amic, que és heavy, i li encanta aquest tipus de música sense veure-ho pel cosat fosc, es un apasionat.
Comenteu que opinieu sobre aquest tipus de música.



dimarts, 14 de febrer del 2012

whitney houston i els antidepresius

Whitney houston va neixer a Newark, el 9 d'agost de 1963, va ser una cantant amb una bon veu, ho tenia tot, però va morir fa poc, concretament a Beverly Hills, l'11 de febrer de 2012, era molt jove, tenia 48 anys.
Va morir per culpa dels antidepresius, una cosa innesecària, aixó dels antidepresius, tornant al tema, va morir a l'hotel Beverly Hilton, de Beverly Hills, a la seva banyera.
La policia local va declarar que no hi havia senyals obvis de criminalitat.
Va fer 11 discos, tenia un futur molt prometedor, va ser molt coneguda, i la trobem molt a faltar.
En nom de tots, descansi en pau,  Whitney Houston.



divendres, 10 de febrer del 2012

Em presento

Hola em dic Mario i durant 4 mesos estaré fent el blog amb la escola, però tranquils, que seguiré publicant coses desprès de que pasi el termini!!!
Visc a un petit poble de Catalunya, magrada jugar al basquet, però no soc un fanàtic de jugar al futbol, però veure'l si.
M'agrada parlar i sortir amb els meus amics
Espero que llegiu tot el que publico i comenteu.
Gràcies!!!


dimecres, 8 de febrer del 2012

Amor: ¿És l'homosexualitat ben vista avui en dia?

Molts països occidentals han legalitzat o almenys discriminat l'homosexualitat, seguintrecomanacions del Parlament Europeu i del Consell d'Europa.
Hi ha països al món on l'homosexualitat es ben vista, com ara, a Espanya, però també hi ha països on es totalment il·legal, i es pot condemnar fins i tot a pena de mort, com ara, a Iran o a Aràbia Saudi.
A vosaltres us pot semblar que l'homosexualitat hauria de ser totalment il·legal a tots llocs, o potser us pot semblar que haurien de estar permesos els matrimonis homosexuals.
Però penseu el que penseu, poseu-vos al lloc d'aquells que ho estan passant malament, que la gent els discrimina per enamorar-se d'una persona del mateix sexe que ell/a, com us sentirieu...
A la fi, jo hi estic d'acord amb que l'homosexualitat hauria de ser legal a tots llocs, perquè, si ho penseu, ells no us estan fent res a vosaltres, i el que ells senten es AMOR.


Durant l'època nazi, es va considerar a l'homosexualitat una inferioritat i un defecte genètic, de manera que es va aplicar un article d'una llei del codi penal alemany de 1871. Estractava del paràgraf 175 que deia: "Un acte sexual antinatural comès entre persones de sexe masculí entre persones de sexe femení, o d'humans amb animals és condemnat amb presó. També es pot disposarla pèrdua dels seus drets civils." , crec jo, que aixó es una altre injusticia.
Comenteu deixant les vostres opinions, i gràcies.