divendres, 25 de maig del 2012

El guantanam animal sota el zoo de Barcelona



Gàbies fosques, humides i fredes on tot és ciment, reixes i lliteres metàl · liques amb òxid ... és on viuen animals que mai han vist a l'exterior del zoo i es desconeix la seva destinació.

Aquest és el panorama que descobreixen les imatges de les instal · lacions ubicades al soterrani del zoo de Barcelona, presentades per l'Associació Animalista Allibera! i la Fundació Franz Weber, un material enviat de forma anònima a aquestes entitats.

"Enclaustrats en els soterranis la major part de la seva vida, només surten a les instal · lacions exteriors quan el zoo està obert al públic, encara que alguns fins i tot no surten mai. Els animals passen almenys 15 hores diàries sota terra", denuncien.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6vzDJqyENdzjelNEqC66C-UVYe4ASCrjCCU8-gOoMb9JQEQjqXt8tRHu5hwNYoit1VUuYlKBUfuTKqNQ06Rad3HBvcMR76xQw_Af7KQWyzNHGauKVesGwAYIrdeCIhreHutePdxCj7Pj0/s1600/bcn.zoo.jirafas.jpg

Les imatges revelen l'existència d'una cria de tapir amb un problema genètic en un ull a la qual mai s'ha vist en exhibició a l'aire lliure. També s'observa un exemplar de jaguar cec que demostra estrès, un ós que es resisteix a entrar al soterrani, girafes amuntegades en gàbies en les quals no poden pràcticament moure's, hienes dormint en gàbies similars a les de les gosseres, mandrils i diversos primats en gàbies greixoses ...

Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament ha anunciat una despesa de 25 milions d'euros per canviar el decorat exterior del zoo, unes reformes que, a criteri de les organitzacions denunciants, són només un " rentat de cara".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada