divendres, 24 de febrer del 2012

les 7 profecies mayes


Hola de nou a tots i a totes, avui us parlaré de la fi del món que està prevista pel dia 21 de desembre de 2012, pels maies. Els maies eren molt intel·ligents, perquè entre moltes altres coses, van crear infraestructures per a canalitzar l'aigua, i van crear 7 profecies, que són les següents:


1-La primera és la que molta gent coneix, que els maies diuen que el món s'acabara el 21 de desembre de 2012, encara que no sabem si és certa o no.

2-La segona és la de l'eclipsi de sol de l'11 d'agost de 1999: aquell dia vam veure com un anell de foc es retallava contra el cel. Va ser un eclipsi sense precedents en la història.

3-La tercera profecia maia diu que una onada de calor augmentarà la temperatura del planeta, produint canvis climatològics, geològics i socials en una magnitud sense precedents, i a una velocitat sorprenent.


4-La quarta profecia diu que a conseqüència de l'augment de la temperatura causat per la conducta antiecològica de l'home i una major activitat del sol, es provocarà un desglaç en els pols (ja hi va haver el desprendiment d'un bloc de gel polar de la grandària del territori de l'estat de Tlaxcala ubicat a Mexic).

5-Aquesta profecia ens diu que tots els sistemes basats en la por sobre el que es fonamenta la nostra civilització es transformaran simultàniament amb el planeta i l'home per donar pas a una nova realitat d'harmonia, l'home està convençut que l'Univers existeix només per a ell, que la humanitat és l'única expressió de vida intel · ligent, i per això actua com un depredador del que existeix.

6-Diu que en els propers anys apareixerà un cometa la trajectòria del qual posarà en perill l'existència de l'home.

7-Aquesta profecia maia ens parla del moment en què el sistema solar en el seu gir cíclic surt de la nit per entrar en l'alba de la galàxia, diu que els 13 anys que van des del 1999 al 2012 la llum emesa des de la galàxia sincronitza a tots els éssers vius i els permet accedir voluntàriament a una transformació interna que produeix noves realitats.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada