dimecres, 8 de febrer del 2012

Amor: ¿És l'homosexualitat ben vista avui en dia?

Molts països occidentals han legalitzat o almenys discriminat l'homosexualitat, seguintrecomanacions del Parlament Europeu i del Consell d'Europa.
Hi ha països al món on l'homosexualitat es ben vista, com ara, a Espanya, però també hi ha països on es totalment il·legal, i es pot condemnar fins i tot a pena de mort, com ara, a Iran o a Aràbia Saudi.
A vosaltres us pot semblar que l'homosexualitat hauria de ser totalment il·legal a tots llocs, o potser us pot semblar que haurien de estar permesos els matrimonis homosexuals.
Però penseu el que penseu, poseu-vos al lloc d'aquells que ho estan passant malament, que la gent els discrimina per enamorar-se d'una persona del mateix sexe que ell/a, com us sentirieu...
A la fi, jo hi estic d'acord amb que l'homosexualitat hauria de ser legal a tots llocs, perquè, si ho penseu, ells no us estan fent res a vosaltres, i el que ells senten es AMOR.


Durant l'època nazi, es va considerar a l'homosexualitat una inferioritat i un defecte genètic, de manera que es va aplicar un article d'una llei del codi penal alemany de 1871. Estractava del paràgraf 175 que deia: "Un acte sexual antinatural comès entre persones de sexe masculí entre persones de sexe femení, o d'humans amb animals és condemnat amb presó. També es pot disposarla pèrdua dels seus drets civils." , crec jo, que aixó es una altre injusticia.
Comenteu deixant les vostres opinions, i gràcies.







1 comentari:

  1. yo tambien creo que cada uno puede ser lo que el quiera y a quien no le guste que le den por saco o por culo (me da igual por donde se matan las palabras que piensen), jajajajaja no es coña.

    ResponElimina