dimarts, 24 d’abril del 2012

La custòdia dels fills, a qui pertany?

Hola a tots i a totes, avui us volia donar les gràcies a tota la gent russa que ha mirat el meu blog, a la gent alemanya, i als estadouninencs; segons les gràfiques. Moltes gràcies i començo:

En relació a la custòdia dels fills d'una parella que se separa, jo crec que el jutge no ha de decidir, ja que no coneix molt bé a la família. Ho haurien de decidir els pares, ja que són ells els que han pres la decició del divorci o la separació. Tampoc s'ha de dir que el que decideixin els pares sigui el millor per als seus fills, per exemple, si els pares decideixen que el fill estigui una setmana amb un, i una setmana amb l'altre, el fill podria acabar marejat.        
Ara hi ha una nova opció que consisteix
que el fill no es mogui, ell es queda a casa i són
els pares els que es mouen. Aquesta nova
opció fa poc que va sortir i no s'utilitza molt
encara. Jo crec que s'hauria d'establir un ritme no molt excessiu, però tampoc molt curt. No posaràs que a cada mes se'n vagi a casa del seu respectiu pare/mare, però tampoc diràs que cada 3 dies se'n vagi. Un termini de 2 semanes estaria be, però encara seria millor que, directament, no es separin, que, actualment, hi ha molta gent buscant una persona a la qual estimar i confiar en ella/ell.

A l'establir una separació, no sols es fan mal els pares, dient-se coses que ni ells saben el que diuen, sinó que també fan mal al fill, ell també ho passa malament.


Gràcies i fins una altra. Ara he posat una nova cosa per aquí al costat         --------->
amb la qual es pot traduir la pagina. Gràcies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada