dimarts, 28 de febrer del 2012

Xarxes socials

Les xarxes socials ens han canviat la vida, no se si a millor o a pitjor, però ens la ha canviat, crec que es una millora per a la majoria de persones, perquè ens ajuda a estar en contacte amb persones que estan lluny, aquest es un dels aspectes positius que, en ell, en té un d'aspecte negatiu, que és que les persones et poden enganyar facilment, ya que una persona que no coneixes, aquella persona pot agafar les fotos d'un dels teus amics, es fa un facebook fals, et parla, et diu que quedeu, per exemple, a la plaça del teu poble a tal hora, i quan vas allà, et trobes a una persona, que et segresta.
Us diré una anecdota, una nena, va posar a seu facebook que faria una festa d'aniversari a casa seva, però no va posar ''privat'', va posar ''públic''; aleshores, el dia de la seva festa, se li van presentar mes de 1000 persones davant de casa seva, va tenir que intervenir la policia.
Això són coses dolentes, punts negatius; ara parlem dels punts positius, com ara, el poder comunicarte amb els teus amics, o poder ensenyar a tothom com t'ho has pasat aquest cap de setmana, etc...





divendres, 24 de febrer del 2012

les 7 profecies mayes


Hola de nou a tots i a totes, avui us parlaré de la fi del món que està prevista pel dia 21 de desembre de 2012, pels maies. Els maies eren molt intel·ligents, perquè entre moltes altres coses, van crear infraestructures per a canalitzar l'aigua, i van crear 7 profecies, que són les següents:


1-La primera és la que molta gent coneix, que els maies diuen que el món s'acabara el 21 de desembre de 2012, encara que no sabem si és certa o no.

2-La segona és la de l'eclipsi de sol de l'11 d'agost de 1999: aquell dia vam veure com un anell de foc es retallava contra el cel. Va ser un eclipsi sense precedents en la història.

3-La tercera profecia maia diu que una onada de calor augmentarà la temperatura del planeta, produint canvis climatològics, geològics i socials en una magnitud sense precedents, i a una velocitat sorprenent.


4-La quarta profecia diu que a conseqüència de l'augment de la temperatura causat per la conducta antiecològica de l'home i una major activitat del sol, es provocarà un desglaç en els pols (ja hi va haver el desprendiment d'un bloc de gel polar de la grandària del territori de l'estat de Tlaxcala ubicat a Mexic).

5-Aquesta profecia ens diu que tots els sistemes basats en la por sobre el que es fonamenta la nostra civilització es transformaran simultàniament amb el planeta i l'home per donar pas a una nova realitat d'harmonia, l'home està convençut que l'Univers existeix només per a ell, que la humanitat és l'única expressió de vida intel · ligent, i per això actua com un depredador del que existeix.

6-Diu que en els propers anys apareixerà un cometa la trajectòria del qual posarà en perill l'existència de l'home.

7-Aquesta profecia maia ens parla del moment en què el sistema solar en el seu gir cíclic surt de la nit per entrar en l'alba de la galàxia, diu que els 13 anys que van des del 1999 al 2012 la llum emesa des de la galàxia sincronitza a tots els éssers vius i els permet accedir voluntàriament a una transformació interna que produeix noves realitats.







dimarts, 21 de febrer del 2012

El món seria millor si...

Hola de nou a tots i a totes, avui hos parlaré de com m'agradaria que fos el món, doncs començo:
Per començar, m'agradaria agrair a tota la gent que fa possible que aquest món no se'n vagi a la merda, parlant clarament, perquè si no fos per aquelles persones, ara no sé on estariem, ni què estariem fent en aquest món.
Jo crec que contaminem massa. Hi ha un excés de fàbriques i de fums, i no seria així si tots i cadascú de nosaltres poses el seu granet de sorra, per dir-ho d'alguna manera, i col·laborar per a viure en un món millor.
Una altre cosa que m'agradaria millorar en aquest món es el terme de països pobres i rics, jo ho definiria com dos germans, tenen que compartir, però un es mes gran que l'altre, però els dos són nens, un d'ells no vol compartir, però l'altre necessita el que l'altre no li vol deixar; ara mireu-ho com si cada un dels dos germans fossin els països, i el que un no vol compartir, fossin els diners, o els aliments, una cosa tan necessaria per a viure, i que alguns països no tenen.
Comenteu dient-me la vostra opinió.
Gràcies.


divendres, 17 de febrer del 2012

El masclisme

Hola de nou a tots i a totes, avui hos parlaré del masclsme.
Què és; doncs consisteix en un conjunt d'idees, actituds i pràctiques sexistes del home sobre la dona. El masclisme creu que l'home és superior a la dona.Som bastant masclistes, no tots, nomès algunes persones i algunes sèries, com per exemple, ''american dad'', que consti que no estic criticant res ni a ningú, però crec que molta gent es mascliste, no estic dient que vosaltres ho sigueu, però la gent son masclistes, crec, que per culpa de que es senten inferiors, i tenen  que menysprear a els altres.
Homes i dones som completament iguals, venim del mateix lloc, i hauriem de tenir els mateixos drets.
Comenteu dient-me la vostra opinió.



dimecres, 15 de febrer del 2012

Que opina la gent sobre el heavy metal?

Hola de nou, avui hos parlarè sobre el que opina la gent sobre el heavy metal, jo opino que es un tipus diferent  de música que pot definir molts sentiments a la vegada, i que per molt satanàs que hi hagi, sempre els artistes tenen un passat.
Tinc un amic, que és heavy, i li encanta aquest tipus de música sense veure-ho pel cosat fosc, es un apasionat.
Comenteu que opinieu sobre aquest tipus de música.



dimarts, 14 de febrer del 2012

whitney houston i els antidepresius

Whitney houston va neixer a Newark, el 9 d'agost de 1963, va ser una cantant amb una bon veu, ho tenia tot, però va morir fa poc, concretament a Beverly Hills, l'11 de febrer de 2012, era molt jove, tenia 48 anys.
Va morir per culpa dels antidepresius, una cosa innesecària, aixó dels antidepresius, tornant al tema, va morir a l'hotel Beverly Hilton, de Beverly Hills, a la seva banyera.
La policia local va declarar que no hi havia senyals obvis de criminalitat.
Va fer 11 discos, tenia un futur molt prometedor, va ser molt coneguda, i la trobem molt a faltar.
En nom de tots, descansi en pau,  Whitney Houston.



divendres, 10 de febrer del 2012

Em presento

Hola em dic Mario i durant 4 mesos estaré fent el blog amb la escola, però tranquils, que seguiré publicant coses desprès de que pasi el termini!!!
Visc a un petit poble de Catalunya, magrada jugar al basquet, però no soc un fanàtic de jugar al futbol, però veure'l si.
M'agrada parlar i sortir amb els meus amics
Espero que llegiu tot el que publico i comenteu.
Gràcies!!!


dimecres, 8 de febrer del 2012

Amor: ¿És l'homosexualitat ben vista avui en dia?

Molts països occidentals han legalitzat o almenys discriminat l'homosexualitat, seguintrecomanacions del Parlament Europeu i del Consell d'Europa.
Hi ha països al món on l'homosexualitat es ben vista, com ara, a Espanya, però també hi ha països on es totalment il·legal, i es pot condemnar fins i tot a pena de mort, com ara, a Iran o a Aràbia Saudi.
A vosaltres us pot semblar que l'homosexualitat hauria de ser totalment il·legal a tots llocs, o potser us pot semblar que haurien de estar permesos els matrimonis homosexuals.
Però penseu el que penseu, poseu-vos al lloc d'aquells que ho estan passant malament, que la gent els discrimina per enamorar-se d'una persona del mateix sexe que ell/a, com us sentirieu...
A la fi, jo hi estic d'acord amb que l'homosexualitat hauria de ser legal a tots llocs, perquè, si ho penseu, ells no us estan fent res a vosaltres, i el que ells senten es AMOR.


Durant l'època nazi, es va considerar a l'homosexualitat una inferioritat i un defecte genètic, de manera que es va aplicar un article d'una llei del codi penal alemany de 1871. Estractava del paràgraf 175 que deia: "Un acte sexual antinatural comès entre persones de sexe masculí entre persones de sexe femení, o d'humans amb animals és condemnat amb presó. També es pot disposarla pèrdua dels seus drets civils." , crec jo, que aixó es una altre injusticia.
Comenteu deixant les vostres opinions, i gràcies.