divendres, 27 d’abril del 2012

Un món futuristic

Hola a tots i a totes, avui us parlarè de la meva idea d'un món futuristic, amb tot de millores, peró tambe pros i contres, tot s'ha de dir., començo:
Una idea d'un món futuristic, per a mi, jo el veig amb coches voladors, cines amb una realitat virtual, o sigui, que et poses unes ulleres i es com si estiguessis en l'escenari de la pel·licla que has escollit, vivin l'aventura, unes cintes transportadores, com les que hi ha als aeroports, posades per tot el carrer, que et transporten per la ciutat, o pel poble, o per on sigui.
Els contres són que la contaminació destruiria el planeta.

PD:Jo crec que el món s'acabarà el 21 de Desembre de 2012, i no veurem, el món futuristic, però com es diu :
''Para personas, colores'', o algu aixi.



dimarts, 24 d’abril del 2012

La custòdia dels fills, a qui pertany?

Hola a tots i a totes, avui us volia donar les gràcies a tota la gent russa que ha mirat el meu blog, a la gent alemanya, i als estadouninencs; segons les gràfiques. Moltes gràcies i començo:

En relació a la custòdia dels fills d'una parella que se separa, jo crec que el jutge no ha de decidir, ja que no coneix molt bé a la família. Ho haurien de decidir els pares, ja que són ells els que han pres la decició del divorci o la separació. Tampoc s'ha de dir que el que decideixin els pares sigui el millor per als seus fills, per exemple, si els pares decideixen que el fill estigui una setmana amb un, i una setmana amb l'altre, el fill podria acabar marejat.        
Ara hi ha una nova opció que consisteix
que el fill no es mogui, ell es queda a casa i són
els pares els que es mouen. Aquesta nova
opció fa poc que va sortir i no s'utilitza molt
encara. Jo crec que s'hauria d'establir un ritme no molt excessiu, però tampoc molt curt. No posaràs que a cada mes se'n vagi a casa del seu respectiu pare/mare, però tampoc diràs que cada 3 dies se'n vagi. Un termini de 2 semanes estaria be, però encara seria millor que, directament, no es separin, que, actualment, hi ha molta gent buscant una persona a la qual estimar i confiar en ella/ell.

A l'establir una separació, no sols es fan mal els pares, dient-se coses que ni ells saben el que diuen, sinó que també fan mal al fill, ell també ho passa malament.


Gràcies i fins una altra. Ara he posat una nova cosa per aquí al costat         --------->
amb la qual es pot traduir la pagina. Gràcies!!

dijous, 19 d’abril del 2012

Top 10

Hola a tots i a totes, avui, aquesta entrada no es una redacció com moltes vegades, sino que parlarè de el top 10 de diferents temes.

Música:
1-We are young------------------------------------------fun. Featuring Janelle Monae
2-Somebody That I Used To Know----------------------Gotye Featuring Kimbra
3-Glad You Came----------------------------------------The Wanted
4-What Makes You Beautiful-----------------------------One Direction
5-Boyfriend-----------------------------------------------Justin Bieber
6-Starships------------------------------------------------Nicki Minaj
7-Wild Ones----------------------------------------------Flo Rida Ft Sia
8- (Stronger) What Doesn't Kill You----------------------Kelly Clarkson
9-Part Of Me---------------------------------------------Katy Perry
10-Call Me Maybe---------------------------------------Carly Rae Jepsen



Pel·licules:
1-Lo que el Viento se Llevo
2-Citizen Kane
3-Casablanca
4-Sucedio Una Noche
5-Las Uvas de la Ira
6-North by Northwest
7-La Diligencia
8-Con Faldas y lo Loco
9-Cantando bajo la Lluvia
10-El Halcon Maltes




100 coses que no sabem:











dimarts, 17 d’abril del 2012

Les Noves Tecnologies

Hola a tots i a totes, avui us parlaré de les noves tecnologies, el perquè sòn tan importants per a nosaltres, perquè hi ha gent que està ''enganxada a la xarxa'', començo.

Les noves tecnologies s'han fet una eina indispensable per a pasar el dia a dia, sigui per a treballar, per a parlar amb algú llunyá, o simplement per mirar si hi ha entrades per anar al cine per la tarda; hi ha diferents maneres de fer-ho, peró la més utilitzada es l'ordinador.
L'ordinador es una eina que ens permet obtenir molta informació en un sol clic, de manera que hi ha mil i mil pagines web amb moltissima informació.
Hi ha un terme al que sel's hi diu a les persones que estàn tot al dia a l'ordinador, sel's hi diu que estan ''enganxats a la xarxa'' . No poden ni anar a menjar, ni anar al lavabo, ni fer res de res.







divendres, 13 d’abril del 2012

Titanic i els seus 100 anys de vida

Hola a tots i a totes, avui hos parlarè del titànic, començo:

Aquesta setmana el vaixell més famosos del món torna a ser notícia. I és que el Titanic compleix 100 anys que va sortir direcció a Nova York. Va ser el 10 d'abril de 1912, des del port de Southampton al Regne Unit. El que era un fet històric per ser el primer luxós transatlàntic a creuar l'oceà Atlàntic, passaria a la història perquè 4 dies més tard s'enfonsaria en les seves profunditats.

Lamentablement poc abans de les dotze de la nit del 14 d'abril, el Titanic, va xocar contra un iceberg a les gèlides aigües de l'Atlàntic Nord. Per desgràcia, a pesar de que els seus constructors deien que el vaixell era indestructible, no el van equipar per a aquesta emergència, per això és que no comptava amb bots i salvavides per a tots els tripulants. Dues hores més tard, el 15 d'abril el vaixell va submergir-se en les aigües de l'Atlàntic deixant així a més de 1.500 persones sense vida i 700 supervivents. El primer viatge del Titanic era l'últim del capità Edward John Smith qui, als seus 62 anys d'edat, semblava estar a punt per retirar-se. Tant ell com l'amo del vaixell, J. Bruce Ismay.


dimarts, 10 d’abril del 2012

La discriminació

Hola a tots i a totes, avui hos parlarè de la discriminació, concretament de la discriminació per raça.
Molta gent diu; mira aquest negre, torna al teu païs! Jo crec que totes les persones sóm iguals, ja que tots som humans.
Penseu que aquelles persones estan molt necessitades, són pobres i cada dos per tres pensen en nosaltres i, penseu tambè, que aquelles persones tenen que recorrer molts kilometres per agafar aigua, i no es ni potable.
Aqui hos deixo un video per que recapaciteu si estem fent be discriminant a aquelles persones que, dia a dia, ens necessiten.



Ara que ya heu vist el video, comenteu dient que opineu i que penseu sobre el racisme, gracies.